Food Festival
Uw gastvrijheid, ons gastheerschap.
Informatie
Een auto die vóór rijdt met grote schalen eten. Bakken vol servies die ergens in een hoek worden neergezet en een gemompelde afscheidsgroet “Succes ermee en breng het morgen maar weer terug!” Daar staat u dan. Gastheer/vrouw, ober, keukenhulp, afwaskracht …alles bent u tegelijkertijd.
Zo doen wij het dus niet! Event Catering is zoveel meer, wij maken er een feestje van. Onze koks en gastheren/vrouwen nemen persoonlijk alle zorg over. Niets laten zij aan het toeval over. Het eten wordt vers bereid en opgediend op een stijlvol servies, alle gerechten worden direct aangevuld en uw gasten worden op hun wenken bediend. Uw gastvrijheid verdient een attent gastheer vinden wij. Kwaliteit dus, in alle facetten. En natuurlijk ruimen wij alles voor u op.
De keuken
Wij koken intiem voor kleine groepen maar ook tijdens grootschalige evenementen. Waar we ook koken, alle gerechten zijn huisbereid met eerlijke dagverse producten. Onze koks zijn trots op wat ze doen; ze bereiden de gerechten deels “live” voor u en uw gasten.
Het gastheerschap
In lange rijen aansluiten voor het eten vinden wij afbreuk doen aan het kwaliteitsgevoel. Onze gastheren en gastvrouwen nodigen uw gasten liever persoonlijk uit “aan tafel”. Voortdurend staan zij voor u klaar om gerechten aan te vullen en de kwaliteit van de buffetten te garanderen. Met plezier serveren zij de gerechten aan uw gasten uit indien dit voorafgaand aan het evenement met u is overeengekomen.
Het menu
Niemand willen we teleurstellen. Daarom werken we niet met een standaard menu maar gaan we persoonlijk met u om de tafel om de gerechten voor úw gasten samen te bespreken. Smaak is tenslotte individueel bepaald. Persoonlijke wensen en diëten verdienen én krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht.
De tafel
De tijdloosheid van ons servies van Villeroy en Boch met bijpassend glasservies geeft de tafel een sfeer van eenvoud en klasse. Aandacht voor details of decoratie, mogelijk speciaal ontworpen voor uw event, vormen de stijlvolle basis waarbinnen onze gerechten optimaal tot hun recht komen.
De ambiance
Uw gasten optimaal willen verrassen betekent dat we moeten denken in eindeloze mogelijkheden. Alle details waarover uw gasten zich verwonderen, verzorgen wij graag voor u. Bijzonder tafellinnen of verrassende bloemdecoraties, rode lopers en themagerichte decoraties en technieken dragen ertoe bij dat eten een sfeervol genieten wordt.
De kwaliteit
In ons productieproces hebben we alle mogelijke risico’s op het gebied van voedselveiligheid maximaal beschermd. De HACCP methode is verwerkt binnen ons kwaliteitssysteem en we zijn gecertificeerd voor onze eigen en andere locaties.
Voor groepen vanaf 30 personen kunnen de Event Creators u een interessant voorstel doen.
Met de ervaring opgedaan bij zowel bedrijfs- als publieksevenementen in Nederland, Duitsland en Luxemburg, verzekeren we u van een goed georganiseerde verzorging van alle food en beverages. Bijkomend voordeel is dat we uw programma ook in zijn geheel kunnen organiseren, inclusief activiteiten, entertainment etc., waardoor alle onderdelen perfect op elkaar kunnen worden afgestemd.